kupon kodu

Published on by kupon

kupon kodu

İndirim Kuponu Nedir?

Online alışverişlerin yaygınlaşmaya başlamasıyla gündeme gelen indirim kuponu, markalara reklam yapma fırsatı, tüketicilere ise indirim imkanı sunan çift taraflı bir fayda sistemidir. Bu sistem sayesinde markalar, reklam bütcelerini tüketicilere dağıtırlar ve en iyi reklam olan müşteri memnuniyetini sağlarlar. Müşteriler ise bu fırsatları takip ederek bütçelerine katkıda bulunurlar ve markalara olan bağlılıkları artar.

Unutulmaması gereken en önemli nokta, her indirim kuponu farklı özelliklerde oluşturulmuştur. Özellikle fırsat sitelerinde kullanılmakla birlikte, online satış yapan tüm sitelerde kullanılmaya başlamıştır. İçerikleri açısından farklılık gösteren indirim kuponlarından bazıları, belirli kategorilerde geçerli olurken, bazıları ise belirli bir miktar alışverişin üzerinde geçerli hale gelir. Örneğin, 150 TL üzeri alışverişlerde 15 TL değerinde indirim kupon kodunuzu kullanabilirsiniz, şeklinde. İndirim kuponu farklı sitelerde farklı isimlerle adlandırılabilir. Bunlar, indirim kuponu, promosyon kodu, hediye çeki ve kupon kodu şeklinde isimlendirilebilir.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizdede indirim kuponları çok sık kullanılmakta. Özellikle büyük online mağazaların en büyük reklam mecralarından biri haline geldi. Markaları ve büyük elektronik marketleri yakından takip ederek indirim kodu kampanyalarına ulaşabilirsiniz. Bunun dışında indirim kuponlarını markalardan alan ve anlaşma yaparak kullanıcılara sunan indirim kuponu sitelerinden ulaşabilirsiniz. Bugüne kadar en büyük indirim kuponu sunan markalar, Limango, Teknosa, Perabutik, Darty, Zizigo, Trendyol, Markafoni şeklinde görülmektedir. Tüketicilere düşen markaların kampanyalarını takip etmek ve bu doğrultuda alışverişler yaparak, bütçelerine katkı sağlamak olacaktır.

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post